Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2007 00:03 - Внеси щипка добро настроение в спалнята си... и се порадвай на разнообразието от еротични играчки на пазара.
Автор: pymuty Категория: Тя и той   
Прочетен: 646 Коментари: 0 Гласове:
0



Първа стъпка: Придай секси атмосфера...
Като начало можеш да го провокираш с нещо изключително сексапилно. Cosmo ти предлага да облечеш някоя фриволна нощничка от прозрачна материя. Идеята е да му показваш плътта си, но да оставиш нещо и за въображението му. Нека дрешката да е с излъчване тип „мацката вамп“ и по възможност не в любимата ти розова гама... Направо ще го пощуриш! Какво по-приятно допълнение към обстановката от романтичния декор? Купи добро количество червени рози и разпръсни листенцата им по цялото легло... За разкош може да запалиш една или две индийски пръчици с подходящ ненатрапчив аромат. Запали свещи из цялата стая и спирам с разказа си дотук, защото най-вероятно продължението ще бъде нецензурно... Искат ти се и малко забранени удоволствия, а? Нищо не пречи да се сдобиеш с нови белезници, камшик или нещо по-така... Това, което най-много ще ти хареса, е, че разнообразието на пазара е огромно. Освен популярните белезници с розови пухчета вече има дори белезници, украсени със скъпоценни камъни! Е, ако можеш да си ги позволиш... няма нищо лошо в една такава глезотийка. Друга идейка, която искаме да ти подшушнем... Ако спалнята ви доскучава напоследък, може да измислите своя собствена игричка, която най-много ще възбуди и двама ви. Най-честите мъжки фантазии включват секс с медицинска сестра, ученичка, или пък Playboy зайче... Ужасно лесно е да се сдобиеш с такъв костюм. Ако пък си посещавала кръжока по шев и кройка (да де, ако можеш да шиеш), дори можеш да го сътвориш сама с подръчни материали! Възползвай се и от Кама Сутра. Това е книгата, която си струва да имаш в личната си библиотека. Ако все още не си се сдобила с нея, няма какво да се чудиш, поправи грешката си. Предложение: Подготви се, като предварително я прегледаш доста обстойно и подбереш любимите си пози. Можеш да напишеш наименованията им на малки листчета, или пък да си купиш една от хитовите играчки на пазара - 2 зарчета, на всяка страна на едното има различна поза, а на другото - място от апартамента (баня, спалня, кухня и т. н.). Хвърляте заровете и правите това, което ви се падне, или пък давате на партньора си да изтегли едно от предварително подготвените листчета с пози... Оттук нататък отново си налагам малко цензура...

Разнообразието от еротични играчки на пазара..Един куп удоволствия за чревоугодниците...
Да започнем с вкусотиите... Колкото и прекрасна да изглежда мисълта да намажеш тялото на твоето сладурче със сметана или шоколад, на практика (както най-вероятно вече си се уверила) нещата се получават по-скоро лепкави и не особено вълнуващи... да си го кажем направо – кошмарни! Да, но... с напредването на технологиите вече можеш да се порадваш на вкусните удоволствия, без всичко по теб да лепне и да ти трябват дни, за да успееш да измиеш тялото си напълно. Ето и част от последните нашумели вкусни удоволствия: Лукс и разточителство... Какво по-изтънчено от ягоди и шампанско? Хубаво... и лепкаво... Да, но в момента се продава новоизлязла вкусна смес от двете в луксозна кутия заедно със специална четчица за нанасяне. И най-хубавата част – може да се консумира без задръжки! Шоколадови удоволствия... И ти ли, Бруте? И аз така... Става дума за пристрастяване към шоколада, ти какво си помисли? Вече може да си доставиш удоволствие от шоколада и без да натрупаш излишни тлъстинки благодарение на масажен крем с деликатен аромат на бял шоколад и със същия вкус. Гот, а? Свежи плодове... Толкова различни видове овлажнители излязоха. Защо пък да не се сдобиеш с лубрикант с плодова есенция? Има за всички вкусове: черешка, киви, ягода, бадеми, дори и пина колада... Отпускащо масажче... Внеси щипка добро настроение и в масажа... Сдобий се с какъвто и да е масажен крем, но имай предвид, че изборът е неограничен. Предлагат се дори масажни кремове, съдържащи витамини, с различни вкусове и какво ли още не... Как да не се отпусне човек за един масаж?

Високите технологични постижения

За какво, мислиш, става дума? Ами... за вибратори... Има толкова много видове, че със сигурност ще бъдеш затруднена, ако трябва сама да избереш най-подходящия за теб. Тъй като някои високи постижения на съвременните технологии направо ме удивиха, бързам да ги споделя... Заедно с айпода си можеш да се сдобиеш с интересна добавка – вибратор, който вибрира в ритъма на музиката. Друго шокиращо приспособление е вибратор, който се свързва с мобилния телефон и вибрациите му се влияят от емоционалността на телефонния ти разговор. Изключително странно нещо е вибриращото яйце – може да се постави върху най-чувствените ти зони, има си свое дистанционно управление, за да контролираш интензивността на вибрациите и освен това - 10 различни вида вибрация! Ако искаш да прибегнеш до haute couture-а на вибраторите и си готова да олекнеш с добро количество пари, също имаш избор сред доста причудливи приспособления - например водоустойчив вибратор от 18-каратово злато или силиконов конус с 16 програми за различни видове вибрации... Имаш възможността освен това да си доставиш сексуално удоволствие и добра доза смях благодарение на невероятно забавни вибратори под формата на дамско червило, красиво пластмасово цветенце, пингвин, патенце, мишка и каквото се сетиш... Няма да минем този бърз преглед на вибраторите и без култовия Sex and the city вибратор “Розово зайче”. Специалистите твърдят, че е една от най-ефикасните еротични играчки на пазара.
И за финал... малко практически съвети ....
Доставяй си соло удоволствия... Еротичните играчки са добри съюзници в търсенето на G-точката. Окажеш ли се сама и скучаеща вкъщи, не се замисляй да изследваш тялото си с помощта на своя арсенал от еротични играчки. Това ще ти помогне да изследваш всичките си ерогенни зони, а най-вероятно и да откриеш съвсем нови... Използвай ги и с половинката си, за да удвоиш удоволствието... В леглото рано или късно нещата стават по-еднообразни. След 5 години съвместен живот, да речем... това започва малко да те уморява. Ето го и момента да опитате секс играчки! С тяхна помощ ще преоткриете сексуалността си, ще може да опитате еротични игрички, да откриете нови пътища към удоволствието и да впуснете въображението си в най-различни сценарии. Поканете под чаршафите си еротична играчка и си доставете взаимна наслада! Внимавай със зависимостта... В никакъв случай употребата на еротични аксесоари не трябва да замества истинския секс. Сексуалността не е механично действие, това е момент на интензивна близост, в който двамата партньори си разменят взаимни ласки, целувки и докосвания. Никоя играчка не би могла да замести това удоволствие, затова ги употребявай умерено!


Тагове:   настроение,   щипка,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pymuty
Категория: Забавление
Прочетен: 23762
Постинги: 14
Коментари: 1
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930